Kiket rejt a WORKS4TT?

Mindig is kíváncsi voltál, kik állnak a WORKS4TT név mögött? Arcot párosítanál a névhez, vagy ahhoz a hanghoz, amit telefonon már jól ismersz?

A Worksfor TT közel húsz ember együttműködése. Minden nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleink az ország bármely területén elégedetten dőljenek hátra új – vagy épp bővített -  napelemes rendszerükkel a tetőn, és megbízó partnereink pedig biztosak legyenek benne: a Works4TT-nek kiadott munkát nem bonyolítjuk, hanem elvégezzük. Professzionálisan, és határidőre.

Mert mi vagyunk A NAPELEMESEK.

Telepítő csapataink

Zoli, Viktor, Balázs

Ádám, Gergő, Roland

Tomi, Norbi, Balázs

Back Office, Front Office

Kivitelezésvezetőink, akiket szinte már be sem kell mutatni

Szekeres Tamás - emelőgépkezelő, villanyszerelő, villamos biztonsági felülvizsgáló, ipari alpinista valamint ács és állványozó

Kreisz Tamás - villanyszerelő, villamos biztonsági felülvizsgáló, emelőgépkezelő, ipari alpinista

Ügyfélkapcsolat és minden, ami műszaki

Dani és Geri

Számlázásunk szálai az ő kezében futnak össze

Pénzügyesünk, Zsófi

Marketing

Kommunikátorunk, Csilla

Családi vállalkozás vagyunk. Emiatt legfőbb értékünk az ember: a kolléga, az alvállalkozó - a személy, akivel együtt dolgozunk.

Együtt munkálkodunk közös célunk elérésén: megújuló energiaforrást a lehető legtöbb háztartásba!

A “Elfogadás”, gombra kattintva Ön beleegyezik, hogy az Ön eszközén sütiket tároljunk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.